MÜTTEFİK - ALLİED 2016 TÜRKÇE ALTYAZILI 1080P FULL HD İZLE..>. , , , , , , ,

Film Bilgileri
İkinci Dünya Savaşı devam ederken kendi ülkeleri hesabına tetikçilik görevi yapan Amerikalı Max Vatan (Brad Pitt) 1942'de Kuzey Afrika’da düşman hattında savaşmaktayken Fransız direniş savaşçısı Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ile yolları birleşir. İkisi de Casablanca'daki Nazi Alman elçinin hayatına son vermek üzere görevlendirilmiştir. Fakat bu görev esnasında birbirlerine aşık olurlar ve ilerleyen zamanda da evlenirler. Fakat evlenmiş olmalarına rağmen birbirlerinden gizledikleri birçok sır vardır ve bu aralarındaki sevgiyle beraber hissedilir bir gerilimin de meydana çıkmasına sebep olacaktır. Filmin başrollerinde Brad Pitt ve Marion Cotillard yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Oscar ödüllü yönetmen Robert Zemeckis oturuyor.
Tür:  2016 Filmleri, Altyazılı Filmler, Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, İMDB 7.0+, Romantik Filmler, Slider, Tarih Filmleri
Yapım:  2016 - ABD
IMDB Puanı:  7.1
Yönetmen:  Robert Zemeckis
Oyuncular: Brad Pitt , Marion Cotillard , Lizzy Caplan , Jared Harris , Jason Matthewson


İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Yap
Yorumlarınızı Anonim Seçerek Yapabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 TRYOX Güncel Film | Film İzle
Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Hukuksal bölümünden ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. (If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.)
Giriş
Girmek İçin Tıklayın
Giriş