Film Bilgileri
Sadece savaşçı amazon kadınların yaşadığı Themyscira adasında büyüyen, buranın dışına hiç çıkmamış ve hiçbir erkek görmemiş Diana (Gal Gadot) müthiş savaş yeteneklerine sahip birisidir. Günün birinde adaya bir Amerikan savaş uçağı düşer. Uçağın pilotu Steve Trevor (Chris Pine), Diana tarafından kurtarılır. Dünyanın büyük bir savaş halinde olduğunu anlatan pilotun sözleriyle Diana, tropik topraklarını geride bırakıp demir ve camın hüküm sürdüğü dünyaya doğru yola çıkar ve dünya savaşını bitirebilmek için bütün hünerlerini ortaya sermeye başlar.Filmde Gal Gadot, Wonder Woman karakterini Batman v Superman filminden sonra 2. kez canlandırıyor. Wonder Woman'ın yönetmen koltuğunda Patty Jenkins oturuyor. Filmin senaryosunu Allan Heinberg ve Geoff Johns kaleme alırken, filmin kadrosunda Connie Nielsen, Chris Pine, Robin Wright ve David Thewlis gibi başarılı isimler bulunuyor. 
Tür:  1080p Filmler, 2017 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Fantastik Filmler, İMDB 7.0+, Macera Filmleri, Slider, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler
Yapım:  2017 - ABD
IMDB Puanı:  7.8
Yönetmen:  Patty Jenkins
Oyuncular: Gal Gadot , Chris Pine , Robin Wright , Connie Nielsen , David Thewlis


İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Yap
Yorumlarınızı Anonim Seçerek Yapabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 TRYOX Güncel Film | Film İzle
Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Hukuksal bölümünden ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. (If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.)
Giriş
Girmek İçin Tıklayın
Giriş